Автоматична машина за етикетиране на ъглови кашони

Автоматична машина за етикетиране на ъглови кашони
Машината се използва широко в козметиката, храните, медицината, ежедневните химикали, електрониката, играчките, хардуера, пластмасите и други индустрии и може да се прилага за различни равнинни етикети, а подмяната на покривния механизъм може да отговори на неравномерното етикетиране на повърхността; и машината има предимствата на висока стабилност, добър ефект на етикетиране, без въздушни мехурчета, без бръчки и точно етикетиране.

Параметри на етикетиращата машина
Дължина на етикета10 мм ~ 300 мм
Ширина на етикета10 мм ~ 150 мм
Външен диаметър на етикета на ролката300 мм ~ 350 мм
Вътрешен диаметър на етикета на ролката70 мм ~ 75 мм
Точност± 1 мм
Скорост на етикета30 ~ 120бр. / Мин
Скорост на конвейера5 ~ 25 м / мин
Подходящ тип етикетЕтикет със залепен стикер (наличен е прозрачен етикет)
Работно въздушно налягане0,4-0,6Mpa
Волтаж220VAC ± 10 50HZ
Мощност1500W
Тегло230 кг
Общо измерение2000 мм × 800 мм × 1500 мм

Основните функции

1) Широк обхват на приложение, може да отговори на нуждите на всички кръгли етикети на бутилки или на квадратни етикети на бутилки, превключването на етикети между бутилката е лесно, лесно се регулира

2) Точността на етикета е добра, отклонението на етикета приема коригиращия механизъм, лентата не се отклонява, позицията на етикета и наклонът са регулируеми и настройката няма мъртъв ъгъл.

3) Качеството на етикета е отлично, приемете еластичния колан за пресата, етикетът е плосък, без бръчки, подобрете качеството на опаковане.

4) Приложението е гъвкаво, машината за етикетиране на бутилки е снабдена с функция за автоматично разделяне на бутилки, може да бъде произведена в една машина и може да бъде свързана с производствената линия.

5) Интелигентен контрол, автоматично фотоелектрично проследяване, не етикетиране, нестандартна автоматична корекция и автоматично откриване на етикети, предотвратяване на течове и отпадъци от етикети.

6) Висока стабилност, Поддържащото оборудване работи 7 × 24 часа, Mitsubishi PLC, точен екран Weinview, сензор за бутилка KEYENCE, сензор за етикет с висока точност Leuze.

7) Настройката е проста, скоростта на етикетиране, скоростта на транспортиране и скоростта на разделяне на бутилката могат да реализират безстепенно регулиране на скоростта и настройката се извършва според изискването.

8) Силен и издръжлив, приемете механизъм за регулиране на три бара, използвайте напълно стабилността на триъгълника, цялата машина е здрава и издръжлива. Изработен е от пълна неръждаема стомана ss304, което е в съответствие с изискванията на производството на GMP.

Автоматична картонена кутия-ъгъл-етикетиране-машина-детайли

Подробности

Механизъм за отвиване

Той използва етикета на ролката. Механизмът ще се развие, когато машината работи.
- Прилагане на етикет: самозалепващ се етикет, филм за сухо лепило, електронен код за наблюдение, баркод и т.н.
- Приложение на продукта: Продукти, необходими за закрепване на етикети или филми върху плоска, голяма дъгова повърхност

Функция на сцепление

Това ще издърпа етикета, което ще увеличи точността на етикета. Това е проста структура, която е лесна за работа. и може да предотврати отклонението на етикета.

Сензор

Поддържа дълго време работа, без горещо, точно откриване, лесна работа. Той ще усети етикета, когато машината работи. Така че може да увеличи точността.

Покриващ механизъм

Лесна настройка, стандартно формиране, без бръчки, без мехурчета

Машинен материал

Здрав и издръжлив, приема механизъм за регулиране на три ленти, използва пълноценно стабилността на триъгълника, цялата машина е здрава и издръжлива Изработен е от пълна неръждаема стомана ss304, което е в съответствие с изискванията на производството на GMP.

Компоненти

Висока стабилност, Поддържащото оборудване работи 7 × 24 часа, Mitsubishi PLC, сензорен екран Weinview, сензор за бутилка KEYENCE, сензор за етикет с висока точност Leuze.

Мастилено-струен принтер

Може да бъде оборудван с машина за мастиленоструен принтер, която може да отпечатва дата на производство и номер на партида онлайн, да намалява процеса на опаковане на бутилката и да подобрява ефективността на производството.

Лентов принтер

Той може да бъде оборудван с машина за лентов принтер, която може да отпечатва дата на производство и номер на партида онлайн, да намалява процеса на опаковане на бутилката и да подобрява ефективността на производството.

Приложение

Може да се използва за етикетиране, картонена кутия, различни карти, хартиени листове, разгънати хартиени кутии, PE торби, книги и други подобни, а също така може да се залепи със защитни филми върху повърхността на различни продукти