Автоматична машина за етикетиране на хоризонтални флакони за стикери

Автоматична машина за етикетиране на хоризонтални флакони за стикери
Това устройство е подходящо за периферно или полукръгло етикетиране на различни нестабилни цилиндрични предмети. Широко използван в козметиката, храните, медицината, ежедневната химика, електроника, играчки, хардуер, пластмаси и други индустрии, може да постигне пълен кръг / кръг. Използването на хоризонтална доставка и хоризонтално етикетиране повишава стабилността и подобрява ефективността на етикетирането. По избор лентов кодер и мастилено-струен принтер, етикетиране едновременно за постигане на номер на партида за производство на печат, дата на производство и друга информация, за постигане на интегриране на етикетиране - кодиране, намаляване на процесите на опаковане и повишаване на ефективността на производството. Приложими стикери, стикери, електронни кодове за наблюдение, баркодове, двумерни етикети с кодове, прозрачни етикети и др. Висока стабилност на оборудването, ефект на етикетиране, без мехурчета, без бръчки, висока точност на етикетиране.

КарайШофьор на серво мотор
Скорост на етикетиране100-300PCS / мин
Диаметър на бутилката15мм-150мм
Дължина на етикета15мм-150мм
Височина на етикета10мм-90мм
Етикет точно1мм
Максимален диаметър на ролката на етикета300 мм
Диаметър на сърцевината на етикета76 мм
Входна мощност220V еднофазна 750W

Характеристики на продукта

* 304 Рамка от неръждаема стомана
* Скоростта на етикетиране се синхронизира автоматично със скоростта на конвейера, за да се осигури качествено етикетиране;
* Автоматичен диаметър на грамофона за подаване 550 мм
* Гореща машина за кодиране на фолио
* Серво мотор и PLC и сензорен екран осигуряват прецизен етикет
* Автоматично проверявайте дължината на етикетите
* Оборудван с предупредително устройство за недостатъчно етикети, счупени етикети
* Без бутилка, без етикетиране
* Без етикети, без етикетиране и автоматично предупреждение
* Без лента, автоматично предупреждение
* Бутилката стои на подноса и се поставя автоматично върху конвейера за етикетиране
* Етикет за управление на серво мотора, без счупване на етикета, висока скорост.

Машината за етикетиране на бутилки за автоматични ампули / флакони е произведена под строг надзор, като се спазват строгите стандарти на GMP за употреба във фармацевтичната и сродните индустрии. Много строги стандарти за контрол на качеството, приети по време на производствения процес, осигуряват безпроблемна работа и се нуждаят от минимално време за поддръжка / изключване. Високата производителност на машината спестява производствени разходи и също спестява ценно време. Автоматичната машина за етикетиране на ампули има система с променливо задвижване с променлива честота за плавен контрол на машината за необходимите изложени до 300 ампули в минута. Машините с онлайн партиден печат. Super Silent Machine има минимално шумово замърсяване и по този начин води до повишена производителност сред работната сила. Наклонения бункер за подаване осигурява равномерен поток на предмети за етикетиране.