Автоматично увиване около машина за етикетиране

Автоматично увиване около машина за етикетиране
Ориентираната машина за опаковане на етикети се контролира от серво мотор (точният етикет е 1 мм), подходяща е за всякакви кръгли контейнери. Всички електрически части на етикетиращата машина са произведени в Тайван или Япония. Механизмът за задържане в три точки позволява висока точност на етикетиране за кръгла бутилка. Пневматична станция за увиване за гъвкав диаметър на бутилката. Автоматична ориентационна обвивка около етикетираща машина за етикетиране по обиколката на повърхността или друга извита повърхност за хранителни стъкла за домашни любимци пластмасови кръгли бутилки, буркани, кутии, кутии и др.

Прецизност при етикетиране± 1 mm (без грешка на продукта и етикета);
ЗахранванеAC220V 50 / 60Hz 700W
Скорост на конвейера5 ~ 25 метра / минута;
Скорост на етикетиране10 ~ 35бр. / Мин. (Свързано с продукт, размер на етикета);
Стикер Out-Come SpeedСтъпков мотор: 5 ~ 19 метра / минута
Серво мотор: 5 ~ 25 метра / минута
Размер на бутилката за приложениеВъншен диаметър: Φ25-100mm;
Височина: 25mm ~ 300mm;
Приложим размер на етикетаДължина на етикета: 20mm ~ 290mm;
Ширина на етикета (ширина на хартията): 20mm ~ 120mm; 180 мм (опция)
Вътрешен диам. от хартиена ролкаΦ76mm
Външен диа. от хартиена ролкаМакс. Φ300 мм
Размер (Д * Ш * В)2000 мм × 1150 мм × 1500 мм
Тегло185 кг

Характеристика:

1. Имате функция за позициониране по ваш избор. Също така може да реализира един стикер или два стикера за етикетиране.

2. Етикетиращата глава е удобна за регулиране, скоростта на етикетиране автоматично се синхронизира със скоростта на конвейерната лента, за да се осигури прецизно етикетиране.

3. Скоростта на конвейерната линия, скоростта на лентата под налягане и скоростта на извеждане на етикета могат да бъдат настроени и променени от PLC човешкия интерфейс.

4. Използвайте PLC с известна марка, стъпков или серво мотор, драйвер, сензор и др., Конфигурация на компонентите с добро качество.

5. Подходящ за етикети с фиксирана точка и позиция на кръгли бутилки.

6. Използвайте гумен механизъм за раздалечаване на диференциала на колелата, безстепенна промяна на скоростта на инвертора, разделена на всяко разстояние Няма нужда от промяна на спецификациите при промяна на продуктите.

7. Използвайте внесена добре известна марка серво мотор, осигуряваща висока скорост, прецизност и стабилност.

8. Използване на позициониране на цилиндъра, бързо действие и приложимо за широк спектър от спецификации на продукта.

9. Гумено колело, търкалящо се върху етикети, дълъг експлоатационен живот. Етикетирането с позициониране е високо прецизно етикетиране.

10. Точност на етикетиране ± 0,5 mm.

Въведение в следственото оборудване:

1. Могат да се доставят различни решения за етикетиране на плоски повърхности, кръгли етикети, конусни опаковки. Един продукт може да изпълни един стикер, два стикера или повече етикети за етикети, също може един стикер, за да завърши етикетирането на една страна, две страни, три страни или повече страни.

2. Можем да ви предоставим незадължителната маса за разшифроване на бутилки, която може да бъде свързана директно преди машината за етикетиране, операторите могат да поставят бутилките на въртящата се маса, след това въртящата маса ще изпрати бутилките към машината за етикетиране към машината за етикетиране автоматично.

3. Той също така може да съвпада с проверка на теглото, металотърсач, машина за пълнене на бутилки, машина за затваряне, машина за зашиване, машина за впечатляване на капака, мастилено-струен / лазерен / TTO принтер и др