Автоматична машина за етикетиране на мокро лепило

Автоматична машина за етикетиране на мокро лепило
Автоматичната машина за етикетиране на мокро лепило за бутилки автоматично етикетира кръгъл контейнер от стъкло, пластмаса, алуминий, домашен любимец, картон, ще увие етикетите във вертикално положение с помощта на студено лепило. Машината е твърда, гъвкава и проектирана за надеждност и в допълнение към подобряване на оперативната ефективност, тя има няколко изключителни характеристики, които предлагат допълнителни предимства.
1, Машината за етикетиране на мокро лепило приема зряла PLC система за контрол
2, машина за етикетиране на лепило включва конвейер, поставете етикета върху бутилката с лепило
3, Машината за етикетиране на мокро лепило се използва широко за етикетиране на кръглия предмет в такива индустрии като храни, лекарства, ежедневни химикали и така нататък.

МоделМашина за етикетиране на лепило за бутилки
ШОФИРАНЕЗадвижване с мотор на смяна
ДИАМЕТЪР НА БУТИЛКИТЕФ55-110мм
ВИСОЧИНА НА БУТИЛКИТЕ60—450 мм
ЕТИКЕТНА СКОРОСТ50-120бр / мин
LABELSIZEШирина: 20-220 мм Дължина: 80-370 мм
РАЗМЕР НА МАШИНАТА2400 * 824 * 1100 мм
ПРЕЦИЗНОСТ± 1 мм
Входна мощностAC 220V / 380V 50 / 60HZ 750W

Характеристики на продукта

* Операция: Кутията за етикети на машина за мокро лепило може да се променя според различния размер на етикета.

* Материал: Машината за етикетиране на лепило е изработена от неръждаема стомана SUS304

* Конфигурация: Машината за етикетиране с мокро лепило приема добре известни японски, немски, американски, корейски или тайвански марки

* Въз основа на винтови бутилки, влизащите бутилки са по-стабилни.

* Кутията с етикети може да се контролира, за да задоволи различни заявки за етикетиране.

* Размерът на кутията с етикети може да се променя според различния размер на етикета. Операцията е удобна и лесна.

* Използва лепилната помпа и лепилото може да се използва кръгово. Количеството течащо лепило също може да бъде променено, за да задоволи различна заявка за етикетиране.

* В сравнение със самозалепващи етикети, хартиените етикети правят евтини.

Подробности

Предимства

1. Цялата машина използва 304 неръждаема стомана и усъвършенствана алуминиева сплав, отговаря на изискванията на GMP.

2. Автоматично изпращане на етикети, автоматично поставяне, автоматично етикетиране, които значително подобряват ефективността на етикетирането.

3. Разширена съвместима интерфейсна система човек-машина, проста и интуитивна, пълна с функции, с богати онлайн помощни функции.

4. С помощта на въртящ се винт насочва бутилките към конвейера, бутилката работи гладко и позиционирането е надеждно. Използвайки подвижния механизъм, поставянето на етикети е добро, надеждността на етикета е подобрена, защитното устройство е оборудвано без изпращане на бутилка, без етикет, без паста, без етикетиране и т.н.

5. Кутията за медно лепило с висока чистота е съчетана с ролката от неръждаема стомана, за да направи процеса прецизен. Дебелината на лепилото може да се регулира според нуждата, а лепилото е равно, така че да се елиминират отпадъците от лепило и явлението изтичане на лепило.

6. Специалната гумена ролка се обработва по няколко процеса без деформация и устойчивост на износване. Лепилото е еднородно и леко, а количеството лепило се спестява.

7. Интелигентен контрол, автоматично фотоелектрично проследяване, когато няма обект и няма етикети, няма автоматична корекция на етикета и функция за автоматично откриване на етикети, за да се предотврати изтичането на лепило и отпадъците от етикета.

8. Със системата за вакуумно засмукване и колана, етикетът може да залепи плавно върху бутилката.

9. Използвайки честотния преобразувател, скоростта на двигателя може да се регулира свободно и капацитетът за етикетиране се контролира свободно.

10. Може да работи самостоятелно, а също така може да свърже производствената линия.

11. Разделителният дизайн на кутията за лепило, гуменото колело с покритие и въртящата се кула, правят лесно и бързо почистване.

12. Цялата машина е избрана от световноизвестната електрическа конфигурация, за да гарантира качеството, да я направи по-стабилна, по-продължителна употреба и по-малко поддръжка.

13. Скоростта на етикетиране, транспортиране и разделяне на бутилки може да реализира безстепенно регулиране на скоростта и да се регулира според нуждите.

14. Настройката е проста, подмяната на малък брой части като кулата, вакуумния колан и така нататък може да бъде бързо регулирана и удовлетворена от различни спецификации на бутилката. И коефициентите на корекция могат да бъдат изключени максимално.