Продукти

VKPAK разполага с автоматични машини за етикетиране на хартиени етикети, чувствителни на натиск, както и полиетиленови втулки и етикети за свиване на цялото тяло. Нашите автоматични системи могат да бъдат конфигурирани за предни, задни, обвиващи и многостранни приложения. Нашите най-съвременни възможности включват също технология за печат и прилагане за UPC кодиране.

VKPAK произвежда голямо разнообразие от автоматични системи за етикетиране, за да отговори на вашите нужди за етикетиране. Сърцето на всяка машина за автоматично етикетиране е нейната система за управление. VKPAK разработи най-сложните средства за контрол на пазара днес с шеметен набор от опции, които са включени във всички наши системи за етикетиране. Освен това контролите са адаптивни за специални приложения, които може да имате.

Независимо дали имате нужда отгоре, отдолу, отпред, отзад, обвивка, шия или комбинация от тях, ние можем да осигурим автоматична система за етикетиране, която да отговаря на вашите нужди. На тази страница ще намерите много видове стандартно оборудване за автоматично етикетиране, но не се страхувайте да ни се обадите за каквито и да е специални нужди, тъй като шансовете са, че можем да ги включим в системата за етикетиране, от която се нуждаете.